Hamas acceptă un armistiţiu umanitar de 24 de ore în Fâşia Gaza

Mişcarea islamistă palestiniană Hamas a acceptat un armistiţiu umanitar de 24 de ore în Fâşia Gaza, începând de duminică de la ora locală 14.00 (14.00, ora României), a anunţat mişcarea aflată la putere în această enclavă palestiniană, relatează AFP.

145 afișări
Imaginea articolului Hamas acceptă un armistiţiu umanitar de 24 de ore în Fâşia Gaza

Hamasul acceptă un armistiţiu umanitar de 24 de ore în Fâşia Gaza (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Ca răspuns la solicitarea ONU, mişcările de Rezistenţă (palestiniană) au acceptat un armistiţiu umanitar de 24 de ore, care va începe la ora (locală) 14.00 (14.00, ora României), astăzi (duminică)", a anunţat Sami Abu Zuhri, un purtător de cuvânt al mişcării, citat într-un comunicat.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici