Video IMAGINILE ZILEI - CUTREMUR ÎN MEXIC | O şcoală s-a prăbuşit peste elevi în timpul orelor, iar cel puţin 21 de copii au murit. Eforturi pentru salvarea supravieţuitorilor care dau mesaje de sub ruine

O şcoală s-a prăbuşit în Mexic, iar 21 de copii şi patru adulţi au murit, în urma cutremurului de marţi, de magnitudine 7,1. Supravieţuitorii încearcă să trimită mesaje de sub ruine, scrie mirror.co.uk.

820 afișări

Sute de angajaţi ai departamentului pentru situaţii de urgenţă şi voluntari caută supravieţuitori sub ruinele şcolii Enrique Rebsamen din Mexico City.

Şcoala Enrique Rebsamen avea patru etaje, iar aici învăţau elevi de şcoală primară şi secundară. 

De asemenea, nu se ştie nimic despre 30 de elevi şi opt profesori. 

Pe reţelele de socializare s-au răspândit mesaje potrivit cărora supravieţuitori aflaţi sub ruine dau mesaje pentru a cere ajutor.

"Fatima Navarro trăieşte. A trimis mesaje de sub clădirea prăbuşită. Nu o pot localiza însă, deşi este încă în viaţă", se arată într-un dintre mesaje.

Preşedintele Enrique Peña Nieto spune că 500 de membri ai armatei şi 200 de membri ai protecţiei civile sunt prezenţi la faţa locului pentru a ajuta.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici