Video IMAGINILE ZILEI O barcă cu imigranţi ajunge pe o plajă plină de turişti, în Spania

Turiştii aflaţi în vacanţă pe o plajă din sudul Spaniei au avut parte de surpriza vieţii lor văzând că din larg soseşte o barcă plină cu imigranţi. Momentul a fost surprins într-un video.

1332 afișări

Videoclipul prezintă momentul în care o barcă gonflabilă burduşită cu imigranţi soseşte pe o plajă cu turişti din Spania.

În jur de 30 de oameni se aflau la bordul bărcii. Aceştia au sosit nedetectaţi de autorităţi din Maric în Europa.

Imigranţii au ajuns pe fâşia de ţărm, ce poartă numele de Plaja germană, din sudul oăşelului spaniol de vacanţă Tarifa, la ora 2PM, miercuri după amiază, tocmai când turiştii se bucurau de plajă, într-una din cele mai fierbinţi zile ale anului.

Un singur ofiţer de poliţie care se afla în zonă la acel moment nu i-a putut opri pe imigranţii care s-au năpustit pe plajă, în timp ce turiştii urmăreau perplecşi scena.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici