Video IMAGINILE ZILEI ZECI de victime în atentatul terorist de la Londra

O explozie şi focuri de armă au fost semnalate, miercuri după-amiază, în apropierea Parlamentului Marii Britanii. Patru persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte 40 au fost rănite, printre care se numără şi doi români, în urma atacului terorist. Autorul atacului de lângă Parlamentul britanic a fost împuşcat mortal.

1550 afișări
Patru persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte 40 sunt rănite, printre care se numără şi doi români, în urma atacului terorist petrecut miercuri în Londra. Autorul atacului de lângă Parlamentul britanic a fost împuşcat mortal.

Cel puţin 40 de pietoni care se aflau pe podul Westminster au fost loviţi de un autoturism 4x4. Autorul atacului terorist a intrat fără milă în oamenii care se aflau în faţa Parlamentului Britanic, accidentând pietoni dar şi un biciclist.

IDENTITATEA românilor care au căzut victime atentatului: doi constănţeni plecaţi în vacanţă

Iohannis, convorbire telefonică cu Theresa May

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici