Implantul de fund, la mare căutare în 2020. Cererea pentru mărirea feselor, cu 22% mai mare în SUA în perioada pandemiei

  • Implantul de fund a fost la mare căutare în SUA: a crescut cu 22%.
  • Cu 8% mai multe americance şi-au eliminat implanturile mamare.
  • În schimb, transplantul de păr a scăzut cu 60% în anul pandemiei.
325 afișări
Imaginea articolului Implantul de fund, la mare căutare în 2020. Cererea pentru mărirea feselor, cu 22% mai mare în SUA în perioada pandemiei

Implantul de fund, la mare căutare în 2020. Cererea pentru mărirea feselor, cu 22% mai mare în SUA în perioada pandemiei

Doamnele au fost atente la posterior în pandemie. Implantul de fund a crescut în 2020 cu 22%, de la 970 la 1,179, anunţă Societatea Americană a Chirugilor Plastici.

A crescut cu 8 procente şi numărul americancelor care au solicitat eliminarea implanturilor mamare.

Cele mai populare au rămas botox-ul şi filler-ele. Nu la fel de căutat a fost transplantul de păr, care a scăzut cu 60% de la peste 24.000 la mai puţin de 10.000.

Per total, chirurgii anunţă scăderi mari în procedurile cosmetice minim invazive şi în cele chirugicale în anul pandemiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici