În aşteptarea procesului, Carlos Ghosn este strict supravegheat/ VIDEO de la ieşirea din închisoare cu masca chirurgicală pe faţă

Carlos Goshn nu poate accesa intenretul, nu poate comunica pe mail, iar camere de supraveghere îi monitorizează intrările şi ieşirile, în aşteptarea procesului, care poate avea loc anul viitor, transmite Reuters.

1825 afișări
Imaginea articolului În aşteptarea procesului, Carlos Ghosn este strict supravegheat/ VIDEO de la ieşirea din închisoare cu masca chirurgicală pe faţă

În aşteptarea procesului, Carlos Ghosn este strict supravegheat

Fostul preşedinte al Nissan a ieşit din închisoarea în care a stat 108 zile, plătind o cauţiune de 9 milioane de dolari.

Ca parte a înţelegerii făcute de noua echipă de avocaţi, angajată luna trecută, lui Ghosn îi este interzisă utilizarea internetului şi emailului şi îi este permisă doar utilizarea unui calculator deţinut de unul dintre avocaţii săi.

 

 

Goshn, fost lider al alianţei Renault - Nissan - MItsubishi a fost pus sub acuzare pentru evaziune fiscală şi va trebui să plătească pentru instalarea camerelor de supraveghere la intrarea reşedinţei sale din Tokyo.

Junichiro Hironaka, avocatul lui Goshn, a declarant că înregistrările video vor fi vizionate de membri din echipa de apărare, iar înregistrările vor fi trimise la Tribunalul Districtual din Tokyo.

De asemenea, avocatul său a mai adăugat că înregistrările apelurilor telefonului lui Goshn vor fi ţinute de echipa sa şi ulterior transmise tribunalului. Telefonul va păstra toate înregistrările apelurilor, chiar dacă Goshn va încerca să le şteargă.

Dacă Goshn nu va respecta toate aceste condiţii, instanţa îl va trimite iar în închisoare şi îi va confisca cauţiunea de 9 milioane de dolari.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici