Încă o ţară din Europa îşi închide graniţele şi declară stare de urgenţă

  • Încă o graniţă se închide în Europa.
  • E vorba despre Cehia, care nu va opri punctele de trecere a frontierelor cu Germania şi Austria.
  • Măsura face parte dintr-o serie mai lungă, anunţată în cadrul stării de urgenţă care va dura 30 de zile.
15651 afișări
Imaginea articolului Încă o ţară din Europa îşi închide graniţele şi declară stare de urgenţă

Sursa foto: Profimedia

Premierul Andrej Babis a explicat că cetăţenii a 15 ţări afectate puternic de pandemia de coronavirus nu vor mai putea intra în ţară. De asemenea, cehii nu vor putea călători în ţările considerate cu risc ridicat de infecţie precum China, Coreea de Sud, Iran, Italia, Franţa, Spania, Marea Britanie, Belgia, Olanda, Norvegia şi Danemarca.

În interiorul Cehiei, evenimentele cu peste 30 de participanţi au fost interzise, iar restaurantele şi barurile vor fi închise în intervalul 20.00 – 06.00.

În Cehia au fost confirmate 96 de cazuri de infecţie cu COVID-19.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici