Incendiu de amploare la un imobil de birouri din districtul financiar al Londrei

Un incendiu de amploare s-a produs în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă într-o clădire de birouri din districtul financiar al Londrei, zeci de pompieri fiind mobilizaţi pentru stingerea focului, informează Sky News.

550 afișări
Imaginea articolului Incendiu de amploare la un imobil de birouri din districtul financiar al Londrei

Incendiu de amploare la un imobil de birouri din districtul financiar al Londrei. Foto: Twitter

Incendiul a izbucnit la imobilul companiei de servicii bancare Barclays, în zona Canary Wharf din Londra.

Aproximativ 60 de pompieri au fost mobilizaţi pentru stingerea incendiului izbucnit sâmbătă la ora 0.30 (2.30, ora României).

Anchetatorii cred că incendiul a izbucnit de la sistemul de ventilaţie al clădirii de birouri.

Nicio persoană nu a fost rănită în incendiu.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici