Incendiu la bordul portavionului rus Amiral Kuzneţov: Cel puţin zece persoane au fost rănite. VIDEO

Cel puţin zece persoane au fost rănite în urma unui incendiu izbucnit la bordul portavionului Amiral Kuzneţov, ancorat într-un doc din Murmansk, în nord-vestul Rusia, a declarat o sursă, citată de agenţia Tass.

2545 afișări
Imaginea articolului Incendiu la bordul portavionului rus Amiral Kuzneţov: Cel puţin zece persoane au fost rănite. VIDEO

Sursa FOTO: Captură Twitter / @livefist

"Zece persoane au fost rănite: majoritatea au fost intoxicate cu produse inflamabile", a explicat sursa, care nu a oferit informaţii dacă acest nou bilanţ include şi persoana dată dispărută. Şase oameni sunt la terapie intensivă. Doar o persoană rănită este într-o stare satisfăcătoare.

Opt persoane au fost salvate de serviciile de urgenţă şi pompieri, iar o persoană este dată dispărută.

Potrivit serviciilor de urgenţă, incendiul a izbucnit în timpul operaţiunilor de reparare a unei unităţi de alimentare.

Incendiul s-a extins pe o suprafaţă de 120 de metri pătraţi.

Încălcarea regulilor de siguranţă este considerată o cauză probabilă a incendiului.

Serviciul de presă al centrului naval de reparaţii Zvyozdochka a comunicat că specialiştii care lucrează la bordul navei au fost evacuaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
rusia,
naval,
incendiu

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici