INCENDIU la bordul unei nave militare americane, în Oceanul Atlantic

Un incendiu a avut loc la bordul unui crucişător al Forţelor Navale americane, în Oceanul Atlantic, însă nu s-au înregistrat victime, anunţă Pentagonul.

563 afișări
Imaginea articolului INCENDIU la bordul unei nave militare americane, în Oceanul Atlantic

INCENDIU la bordul unei nave militare americane, în Oceanul Atlantic (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Incendiul a izbucnit la un generator de electricitate al navei USS Hue City şi nu s-a extins.

"Nimeni nu a fost rănit, daunele sunt în curs de evaluare. A fost declanşată o anchetă", a declarat colonelul Steven Warren, purtătorul de cuvânt al Pentagonului.

Nava militară părăsise vineri Baza navală Mayport (Florida) şi se afla în vestul Oceanului Atlantic în momentul producerii incidentului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici