Incendiu la bordul unui submarin nuclear aflat la reparaţii, în Franţa

  • Un incendiu a izbucnit la bordul unui submarin nuclear, pe un şantier naval din Franţa
  • Incidentul a avut loc la bordul submarinului Perle, aflat într-un şantier al companiei Naval Group din Toulon
  • Nicio persoană nu a fost rănită, iar la bordul submarinului nu era combustibil nuclear
513 afișări
Imaginea articolului Incendiu la bordul unui submarin nuclear aflat la reparaţii, în Franţa

Sursă foto: Twitter

Un incendiu a izbucnit, vineri, la bordul unui submarin nuclear al Forţelor Navale franceze aflat la reparaţii într-o bază din Toulon, relatează Agenţia France-Presse şi cotidianul Le Figaro.

Incendiul a izbucnit la bordul submarinului Perle, aflat într-un şantier al Naval Group.

"La bordul submarinului de atac nu era combustibil nuclear, întrucât fusese evacuat în contextul reviziei", a comunicat Prefectura maritimă.

"Persoanele care erau în submarin au fost evacuate, nu s-au înregistrat răniţi", a precizat Prefectura maritimă.

Pompierii depun eforturi pentru stingerea incendiului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici