Închisoare pe viaţă pentru cei patru extremişti vinovaţi de atacurile eşuate din 21 iulie 2005

Cei patru extremişti găsiţi vinovaţi pentru atentatele eşuate care au vizat Londra la 21 iulie 2005 au fost condamnaţi la închisoare pe viaţă de justiţia britanică, ceea ce, conform legislaţiei, înseamnă maxim 40 de ani de detenţie, relatează Reuters.

1 afișare

Muktah Said Ibrahim, Yassin Hassan Omar, Ramzi Mohammed şi Hussein Osman au fost condamnaţi luni pentru conspiraţie în vederea săvârşirii de crime în cazul atacurilor eşuate care vizau Londra la 21 iulie 2005.

Alţi doi suspecţi în acelaşi caz, Manfo Kwaku Asiedu şi Adel Yayha, vor fi rejudecaţi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici