Incident GRAV: Cel puţin 17 răniţi, după ce două maşini s-au ciocnit la un eveniment auto din Marea Britanie

Două vehicule s-au ciocnit şi au ricoşat în spectatorii care asistau la un eveniment automobilistic din Marea Britanie, în urma incidentului fiind rănite 17 persoane, unele grav, a anunţat poliţia, informează agenţia de ştiri Reuters.

483 afișări
Imaginea articolului Incident GRAV: Cel puţin 17 răniţi, după ce două maşini s-au ciocnit la un eveniment auto din Marea Britanie

Incident GRAV: Cel puţin 17 răniţi în urma unei coliziuni la un eveniment automobilistic din Marea Britanie

Înregistrări postate de martori oculari arată un vehicul demarând şi intrând în coliziune cu un alt automobil, cele două vehicule ricoşând în spectatorii care asistau la eveniment.

Incidentul s-a petrecut joi seară în oraşul Stevenage, la aproximativ 45 de kilometri nord de Londra.

Evenimentul, care are loc săptămânal, a fost organizat de clubul automobilistic Cruise-Herts. Organizatorul reuniunii, Rix Sidhu, a declarat că, în urma incidentului, evenimentul nu va mai avea loc. Sidhu a mai precizat că evenimentul avea scop caritabil.

Poliţia din Hertfordshire a declarat că a deschis o anchetă, însă momentan nicio persoană nu a fost arestată.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici