INCIDENT în Thailanda: Două bombe au explodat la intrarea unui mall aglomerat din Bangkok

Două bombe au explodat, duminică seară, la intrarea unui mall aglomerat din Bangkok, au informat autorităţile locale, citate de CNN.

2199 afișări
Imaginea articolului INCIDENT în Thailanda: Două bombe au explodat la intrarea unui mall aglomerat din Bangkok

Două bombe au explodat la intrarea unui mall aglomerat din Bangkok (Imagine: Instagram)

Deşi cele două bombe au explodat la ora locală 20.00, când mallul era foarte aglomerat, nu au fost raportate persoane rănite, informează CNN.

Potrivit locotenentului de poliţie Prawut Thavornsiri, cele două bombe au fost plasate în spatele unui convector electric.

Prima explozie a afectat funcţionarea unui lift timp de aproximativ 30 de minute,

În 2013, mallul Siam Paragon a fost declarat locaţia cu cele mai multe fotografii pe Instagram.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici