Incident în timpul unui miting electoral: Politicianul care a provocat referendumul pentru Brexit, atacat cu un milkshake | VIDEO

Politicianul britanic Nigel Farage, cunoscut pentru campania făcută pentru ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană (Brexit), a fost lovit, luni, cu un milkshake, în timp ce se afla în oraşul Newcastle, unde a participat la un miting electoral.

1695 afișări
Imaginea articolului Incident în timpul unui miting electoral: Politicianul care a provocat referendumul pentru Brexit, atacat cu un milkshake | VIDEO

Incident în timpul unui miting electoral: Politicianul care a provocat Brexitul, atacat cu un milkshake

Fostul lider al UKIP a fost atacat de un bărbat în timp ce susţinea un discurs în faţa unei mulţimi. Imediat după incident, Farage a fost escortat de mai mulţi bodyguarzi către maşina sa, scrie The Sun.

În timp ce se îndrepta către vehicul, politicianul a fost văzut ştergându-şi sacoul de milkshake, fără să comenteze cele întâmplate.

Imaginile cu Nigel Farage pot fi văzute mai jos.

Nigel Farage este europarlamentar britanic, membru al Parlamentului European în perioada 1999-2004, 2004-2009, 2009-2014. În 2014 şi-a început cel de-al patrulea mandat, noile alegeri europarlamentare desfăşurându-se la finalul lunii mai.

Farage este cunoscut pentru atitudinea sa eurosceptică şi discursurile sale populiste. El a avut în trecut mai multe ieşiri violente la adresa rromilor şi imigranţilor veniţi la muncă în Marea Britanie.

Înainte de declanşarea referendumului pentru Brexit, Farage a avut una dintre cele mai puternice voci în campania pentru ieşirea Marii Britanii din UE.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici