Incident în Marea Roşie: Iranul transmite că un petrolier, care se află pe lista ambarcaţiunilor vizate de sancţiunile SUA, s-a defectat

Un petrolier iranian s-a defectat, miercuri, în Marea Roşie, dar echipajul este în siguranţă şi lucrează pentru repararea imediată a navei, a transmis agenţia de presă IRNA, citată de Reuters.

1774 afișări
Imaginea articolului Incident în Marea Roşie: Iranul transmite că un petrolier, care se află pe lista ambarcaţiunilor vizate de sancţiunile SUA, s-a defectat

Iranul transmite că un petrolier s-a defectat în Marea Roşie

„Echipajul repară defecţiunea şi nava este în stare stabilă, într-un punct sigur. Din fericire, echipajul este în siguranţă”, a declarat Akbar Jabal-Ameli, directorul tehnic al Companiei Petroliere Naţionale din Iran.

Conform agenţiei de presă, petrolierul defectat poartă numele de HELM şi se află pe lista ambarcaţiunilor vizate de sancţiunile Statelor Unite.

Iranul are una dintre cele mai dezvoltate flote de petroliere din lume, dar întâmpină dificultăţi în livrarea petrolului din cauza sancţiunilor impuse de SUA.

Taguri:
iran,
petrolier,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici