Israelul a efectuat un raid aerian în Fâşia Gaza, ca răspuns la un atac cu rachetă

Armata israeliană a efectuat un atac aerian în Fâşia Gaza miercuri dimineaţă, după ce o rachetă lansată de militanţii din Gaza a lovit o casă din oraşul israelian Beersheba, relatează Reuters.

818 afișări
Imaginea articolului Israelul a efectuat un raid aerian în Fâşia Gaza, ca răspuns la un atac cu rachetă

Foto: Wikipedia

Trei persoane au fost rănite grav şi au fost transportate la spital în urma incidentului din oraşul israelian Beersheba.

Locuitorii din Fâşia Gaza au raportat că rachetele israeliene au vizat trei locaţii, dar momentan nu există informaţii legate de posibile victime sau pagube materiale.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici