Italian găsit vinovat de uciderea unei românce, condamnat la 20 de ani de închisoare

Un italian care şi-a ucis concubina româncă, în Sicilia, a fost condamnat, marţi, la 20 de ani de închisoare de o instanţă italiană, cadavrul victimei nefiind găsit, relatează site-ul LiveSicilia.it.

390 afișări
Imaginea articolului Italian găsit vinovat de uciderea unei românce, condamnat la 20 de ani de închisoare

Italian găsit vinovat de uciderea unei românce, condamnat la 20 de ani de închisoare (Imagine: arhiva Mediafax Foto)

Tribunalul din orăşelul sicialian Enna l-a găsit vinovat de omor calificat pe italianul Giuseppe Chiavetta, în vârstă de 45 de ani, care şi-a omorât concubina în vârstă de 35 de ani, Violeta Coroiu, după care a ascuns cadavrul, care nu a fost găsit de anchetatori, potrivit LiveSicilia.it.

Crima a avut loc pe 30 octombrie 2012. Tânăra româncă lucra ca menajeră la o familie din oraşul sicilian Catania. Judecătorii au stabilit, pe baza urmelor de sânge găsite în maşina acestuia, că italianul şi-a omorât concubina din gelozie, după care a ascuns cadavrul.

Tatăl tinerei ucise l-a implorat pe criminal în instanţă să spună unde este cadavrul, însă fără rezultat.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici