Iulia Timoşenko cere înlăturarea lui Viktor Ianukovici şi judecarea acestuia pentru "crime"

Preşedintele Ucrainei, Viktor Ianukovici, trebuie adus în faţa justiţiei pentru "crimele în masă" comise, afirmă Iulia Timoşenko, unul dintre liderii opoziţiei ucrainene, îndemnând partidele proeuropene să nu mai negocieze cu actualul regim.

737 afișări
Imaginea articolului Iulia Timoşenko cere înlăturarea lui Viktor Ianukovici şi judecarea acestuia pentru "crime"

Iulia Timosenko (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Înlăturarea imediată a lui Ianukovici şi începerea investigaţiilor împotriva lui pentru crimele în masă trebuie să fie singura revendicare a poporului, a opoziţiei şi a comunităţii internaţionale", a declarat Timoşenko, aflată în detenţie pentru abuz de putere.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici