Jean-Claude Juncker a fost votat preşedintele Comisiei Europene

Jean-Claude Juncker a fost ales preşedinte al Comisiei Europene de către Parlamentul European. Juncker, desemnat la 27 iunie de către 26 dintre cei 28 de şefi de stat şi de guvern din cadrul UE, el a obţinut 422 de voturi din totalul de 751.

1030 afișări
Imaginea articolului Jean-Claude Juncker a fost votat preşedintele Comisiei Europene

Jean-Claude Juncker a fost votat preşedintele Comisiei Europene

În 27 iunie, Consiliul European l-a nominalizat pe Juncker în funcţia de preşedinte al Comisiei Europene, cu 26 de state favorabile acestei numiri şi 2 împotrivă. Dacă votul de marţi din plen îi va fi favorabil, Jean-Claude Juncker îi va succeda lui Jose Manuel Barroso în fotoliul Preşedinţiei Comisiei Europene.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici