Joe Biden intenţionează să îl numească pe Jaime Harrison la conducerea Comitetului Naţional Democrat

  • Axios.com: Joe Biden îl va numi pe Jaime Harrison preşedinte al Comitetului Naţional Democrat
  • Din acest rol, Jaime Harrison va avea sarcina menţinerii majorităţilor în Congres după anul 2022
  • Jaime Harrison: "Trebuie să reconstruim şi să revitalizăm Partidul Democrat"
1879 afișări
Imaginea articolului Joe Biden intenţionează să îl numească pe Jaime Harrison la conducerea Comitetului Naţional Democrat

Joe Biden intenţionează să îl numească pe Jaime Harrison la conducerea Comitetului Naţional Democrat

Preşedintele-ales al SUA, Joe Biden, intenţionează să îl numească pe Jaime Harrison, fost candidat pentru un loc în Senat, în funcţia de preşedinte al Comitetului Naţional al Partidului Democrat (DNC), informează site-ul Axios.com.

Jaime Harrison a candidat fără succes, în 2020, împotriva senatorului republican Lindsey Graham, un aliat al preşedintelui Donald Trump.

Anterior, Jaime Harrison a fost preşedinte al filialei Partidului Democrat din statul Carolina de Sud.

Din rolul de preşedinte al Comitetului Naţional al Partidului Democrat, Jaime Harrison va avea sarcina de a coordona activităţile politice pentru menţinerea majorităţilor fragile din Senat şi Camera Reprezentanţilor după scrutinul parlamentar din 2022.

"Trebuie să reconstruim şi să revitalizăm Partidul Democrat. Nu putem fi o simplă organizaţie politică, trebuie să fim o organizaţie cu baze în comunităţi, unde să avem relaţii puternice de susţinere", a declarat recent Jaime Harrison, conform agenţiei Associated Press.

Joe Biden va deveni preşedinte al SUA pe 20 ianuarie.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
sua,
politică

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici