Joe Biden se va întâlni cu Mario Draghi / Pe agendă figurează securitatea energetică a Europei

Preşedintele Statelor Unite, Joseph Biden, îl va primi pe 10 mai, la Casa Albă, pe premierul Italiei, Mario Draghi, discuţiile urmând să se concentreze pe conflictul din Ucraina şi pe securitatea energetică a Europei.

375 afișări
Imaginea articolului Joe Biden se va întâlni cu Mario Draghi / Pe agendă figurează securitatea energetică a Europei

Sursa foto: Profimedia

"Preşedintele Biden aşteaptă să îl întâmpine pe premierul Italiei, Mario Draghi, la Casa Albă, pe 10 mai. Vizita va reafirma legăturile profunde de prietenie şi parteneriatul puternic dintre Statele Unite şi Italia. Cei doi lideri vor discuta despre acţiunile de coordonare cu aliaţii şi partenerii pe tema măsurilor de susţinere a poporului Ucrainei şi de a impune costuri economice Rusiei pentru agresiunea neprovocată", anunţă Preşedinţia SUA, conform unui comunicat postat pe site-ul oficial, vizualizat de MEDIAFAX.

"Vor discuta despre cooperarea noastră strânsă în sensul promovării prosperităţii economice globale, despre intensificarea securităţii energetice a Europei şi despre contracararea schimbărilor climatice. De asemenea, vor avea un schimb de puncte de vedere despre probleme regionale şi mondiale, precum şi despre pregătirea summiturilor G7 şi NATO din iunie", precizează Casa Albă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici