Kiev: Familiile victimelor de pe nava Moskva sunt ameninţate şi nu primesc informaţii

Informaţiile militare ucrainene spun că autorităţile ruse refuză să admită existenţa a 27 de morţi, persoane aflate la bordul navei Moskva, care s-a scufundat în urmă cu două luni, lăsând rudele fără veşti şi ameninţându-le să nu vorbească.

1161 afișări
Imaginea articolului Kiev: Familiile victimelor de pe nava Moskva sunt ameninţate şi nu primesc informaţii

Kiev: Familiile victimelor de pe nava Moskva sunt ameninţate şi nu primesc informaţii

„Oficialii şi serviciile speciale continuă să forţeze familiile marinarilor ruşi să ascundă informaţii despre rudele care au murit la bordul Moskvei. 27 de membri ai echipajului sunt dispăruţi, inclusiv 19 recruţi.

La Sevastopol, doar cadetul Vahruşev a fost înmormântat oficial”, spun serviciile militare de la Kiev.

Rudele victimelor sunt aruncate din birouri de autorităţile ruse şi „trimise la un grup de psihologi, medici şi avocaţi creat special pentru a ascunde informaţii despre recruţii ucişi sau dispăruţi”.

Tensiunea socială în rândul rudelor ruşilor care au murit pe crucişătorul Moskva este în creştere.

Navă emblematică a flotei ruse din Marea Neagră, Mosckva a fost scufundată la mijlocul lunii aprilie de rachetele Neptun ale forţelor ucrainene.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici