Kim Jong-un şi-a concediat fotograful după ce acesta i-ar fi lezat „demnitatea supremă”. Bărbatul a făcut greşeala să se afle în faţa liderului nord coreean timp de TREI secunde | FOTO, VIDEO

Kim Jong-un şi-ar fi eliminat fotograful personal pentru că acesta i-ar fi lezat „demnitatea supremă”, după ce s-ar fi deplasat în faţa lui pentru doar trei secunde, relatează dailymail.co.uk.

3902 afișări
Imaginea articolului Kim Jong-un şi-a concediat fotograful după ce acesta i-ar fi lezat „demnitatea supremă”. Bărbatul a făcut greşeala să se afle în faţa liderului nord coreean timp de TREI secunde | FOTO, VIDEO

Kim Jong-un îşi elimină fotograful personal după ce acesta i-ar fi lezat „demnitatea supremă”. Fotograful le-a blocat vederea spectatorilor asupra liderului nord coreean pentru TREI secunde | FOTO, VIDEO

Bărbatul, identificat numai după numele său de familie Ri, a fost concediat după ce l-ar fi fotografiat pe liderul nord coreean în timpul alegerile electorale.

Conform surselor de la Pyongyang, acesta este vinovat de „ajustarea unghiului astfel încât flash-ul să îl acopere pe Dragul şi Respectatul Gât al Tovarăşului lider”.

Bărbatul a fost acuzat de încălcarea a două legi – una care interzice fotografiatul la o distanţă de doi metri de Kim Jong-un, iar alta care interzice pozele sau filmările făcute direct în faţa sa.

Drept rezultat, fotograful în vârstă de 47 de ani a fost concediat şi dat afară din Partidul Muncitoresc din Coreea de Nord, asftel devenind un cetăţean de mâna a doua.

Este o cădere destul de abruptă pentru o persoană căreia, cu o lună în urmă, i-a fost încredinţată fotografierea summit-ului cu preşedintele american Donald Trump din Hanoi, Vietnam.

Incidentul a avut loc în timpul unei apariţii publice a lui Kim Jong-un în timpul alegerilor electorale din 10 martie. Dictatorul venise să voteze, iar atunci când s-a oprit să facă cu mâna mulţimii, Ri s-a deplasat în faţa sa pentru a face o poză.

O altă cameră de fotografiat aflată în apropiere de cei doi a suprins momentul în care destinul lui Ri a fost scris.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici