Atac armat în Jersey City. Cel puţin şase persoane au murit, inclusiv doi atacatori / Anunţul făcut de Donald Trump | FOTO, VIDEO

Un atac armat a avut loc în oraşul Jersey City. Un agent de poliţie a fost ucis, iar alţi doi poliţişti şi un civil au fost răniţi în urma atacului, anunţă procurorul districtului Hudson, Esther Suarez.

6140 afișări
Imaginea articolului Atac armat în Jersey City. Cel puţin şase persoane au murit, inclusiv doi atacatori / Anunţul făcut de Donald Trump | FOTO, VIDEO

Atac armat în Jersey City. Sursa FOTO: Profimedia Images

Update ora 23.13 Surse NBC: Cel puţin şase morţi, inclusiv doi atacatori, în incidentul armat din New Jersey

Cel puţin patru persoane au fost ucise în incidentul armat produs marţi după-amiază în Jersey City, în statul american New Jersey, afirmă surse citate de postul NBC New York, confirmând şi moartea a doi suspecţi.

Autorităţile au anunţat că s-au înregistrat morţi în urma atacului, fără a oferi cifre. "Sunt mai multe persoane moarte", a declarat Steven Fulop, primarul din Jersey City.

Persoanele decedate sunt un agent de poliţie şi trei civili. Alte cel puţin trei persoane sunt rănite.

De asemenea, cei doi presupuşi autori ai atacului au fost împuşcaţi mortal de poliţie.

Anchetatorii încearcă să afle motivele atacului armat, dar nu suspectează că incidentul ar fi de natură teroristă.

Update ora 22.45 Autorităţi: Cel puţin un mort şi trei răniţi în urma atacului armat din Jersey City

Un agent de poliţie a fost ucis, iar alţi doi poliţişti şi un civil au fost răniţi în urma atacului armat din Jersey City, anunţă procurorul districtului Hudson, Esther Suarez.

"Un ofiţer de poliţie a fost împuşcat mortal în incidentul armat din Jersey City. Alţi doi agenţi de poliţie şi un civil au fost răniţi prin împuşcare, fiind în stare stabilă", a transmis marţi seară, prin Twitter, procurorul Esther Suarez.

Update ora 22.00 Surse: Doi dintre autorii atacului din New Jersey au fost eliminaţi

Doi dintre autorii atacului armat din Jersey City au fost "neutralizaţi", au declarat surse din cadrul serviciilor de intervenţie citate de Fox News.

Autorităţile verifică imobilul în care se află autorii atacului, pentru a se asigura că nu există dispozitive explozive.

Surse citate de postul Fox News au declarat că doi suspecţi au fost împuşcaţi mortal de poliţie, dar există suspiciuni că un al treilea atacator a reuşit să fugă.

Update ora 21.50 Donald Trump urmăreşte cu atenţie intervenţia poliţiei la incidentul armat din New Jersey

Preşedintele SUA, Donald Trump, a fost informat despre incidentul armat produs în Jersey City şi urmăreşte cu atenţie situaţia, anunţă Casa Albă.

"Preşedintele a fost informat despre atacul armat din Jersey City şi continuă să monitorizeze situaţia", a declarat Hogan Gidley, purtătorul de cuvânt al Casei Albe, citat de CNN.

Guvernatorul statului New Jersey, Phil Murphy, a confirmat că "agenţi de poliţie au fost împuşcaţi în schimburile de focuri" din Jersey City.

Pentru operaţiunile din New Jersey au fost mobilizate efective de poliţie inclusiv din oraşul New York.

Ştirea iniţială:

Un atac armat s-a produs marţi în Jersey City, în statul american New Jersey, iar autorităţile depun eforturi pentru capturarea autorului, informează CNN şi USA Today.

Un individ a deschis focul la întâmplare spre trecători, în zona Martin Luther King / Bidwell din Jersey City.

Conform site-ului de ştiri NJ.com, doi agenţi de poliţie au fost răniţi în schimbul de focuri.

Douăsprezece şcoli situate în apropierea locului atacului au fost plasate în stare de alertă.

La locul atacului au fost mobilizate numeroase ambulanţe şi echipaje de poliţie, inclusiv membri ai unităţilor speciale (SWAT).

Conform unor surse, sunt doi indivizi aflaţi într-o clădire care continuă să tragă focuri de armă spre agenţii de poliţie şi spre trecători.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
sua,
atac,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici