Luare de ostatici eşuată în Marea Britanie. Cum s-a finalizat acţiunea poliţiei

O femeie de 36 de ani a murit după o luare de ostatici în Kent, iar poliţia tratează incidentul ca pe o crimă, potrivit Sky News.

1212 afișări
Imaginea articolului Luare de ostatici eşuată în Marea Britanie. Cum s-a finalizat acţiunea poliţiei

Luare de ostatici eşuată în Marea Britanie. Cum s-a finalizat acţiunea poliţiei

S-au auzit focuri de armă după ce poliţia a pătruns într-o casă din Dartford pentru a elibera o femeie care era ţinută ostatică, potrivit martorilor. Aceasta a murit două zile mai târziu la spital din cauza rănilor suferite.

Femeia era ţinută „ostatică”, potrivit martorilor, a murit în urma rănilor grave suferite în urma incidentului.

Femeia, în vârstă de 36 de ani, a murit într-un spital din Londra, pe 8 mai, din cauza rănilor despre care se crede că au fost provocate de un pistol.

Incidentul care a dus la moartea ei este tratat acum ca o crimă şi o anchetă este în curs de desfăşurare.

Cu două zile înainte de moartea ei, ofiţerii au fost prezenţi la o proprietate din Dartford, Kent, în urma unor rapoarte privind o „tulburare”.

Forţele de poliţie însoţite de un negociator calificat au încercat să discute cu un bărbat aflat în interiorul proprietăţii.

După o confruntare care a durat o oră, vecinii au auzit ceea ce au descris ca fiind un sunet asemănător cu două focuri de armă.

Bărbatul, în vârstă de 29 de ani, a fost dus la spital cu o rană gravă provocată de o armă de foc şi se află în stare critică. El este, de asemenea, suspect în ancheta privind crima.

Martorii care locuiau în apropiere au declarat că femeia a fost „ţinută ostatică” de un bărbat în spatele proprietăţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici