Lula promite că va pedepsi corupţia dacă va fi ales preşedinte în octombrie. Bolsonaro pierde în sondaje

  • Fostul preşedinte de stânga Luiz Inacio Lula da Silva, a simţit pe pielea sa ce este nedreptatea, după ce a petrecut 19 luni de închisoare pentru luare de mită
  • Condamnările sale au fost ulterior anulate, permiţându-i să candideze din nou pentru funcţia de preşedinte
  • Inacio da Silva a promis că va combate corupţia dacă va fi votat la alegerile braziliene din octombrie
992 afișări
Imaginea articolului Lula promite că va pedepsi corupţia dacă va fi ales preşedinte în octombrie. Bolsonaro pierde în sondaje

Sursa foto: Profimedia

Fostul preşedinte brazilia Luiz Inacio Lula da Silva vrea să creeze noi mecanisme prin care oricine din guvernul său va fi investigat dacă va fi acuzat de fapte de corupţie şi dacă se demonstrează vinovăţia, vor fi pedepsiţi.

„Cine va greşi va plăti, fără niciun dubiu. Vreau să mă întorc să fac lucrurile mai bine de data aceasta”, a declarat Lula.

Fostul preşedinte din perioada 2003-2010 a recunoscut faptul că succesoarea sa, Dilma Rousseff, nu s-a ridicat la înălţimea aşteptărilor, fiind condamnată pentru corupţie atunci când Brazilia traversa o perioadă de recesiune.

Lula are un avans de două cifre în sondajele de opinie faţă de rivalul său de extremă dreapta, preşedintele Jair Bolsonaro, în cea mai polarizată cursă electorală din Brazilia ultimelor decenii.

Lula a promis că va crea locuri de muncă şi va reda o creştere solidă în cea mai mare economie a Americii Latine dacă va câştiga şi s-a angajat să guverneze cu „credibilitate, predictibilitate şi stabilitate”.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici