Lyudmila, fosta soţie a lui Putin, are alături un bărbat cu 20 de ani mai tânăr. Cum a scăpat de sancţiunile Occidentului

Dezvăluirile unui colaborator al lui Navalnîi pentru ziarul german „Bild”.

1709 afișări
Imaginea articolului Lyudmila, fosta soţie a lui Putin, are alături un bărbat cu 20 de ani mai tânăr. Cum a scăpat de sancţiunile Occidentului

La fel ca toţi membrii familiei lui Vladimir Putin, fosta soţie a preşedintelui rus, în vârstă de 64 de ani, încearcă să evite scurgerile de informaţii despre viaţa ei privată.

Nici Artur Ocheretny, soţul ei mai tânăr cu 20 de ani, căsătoriţi în 2015 după 30 de ani de viaţă dusă de femeie alături cu Putin, dar divorţaţi în 2013, nu a atras prea multă atenţia până acum. „Bild” a publicat o fotografie rară cu Lyudmila şi Artur ţinându-se de mână.

Ziarul german relatează descoperirile activistei ruse Maria Pevcikh, colaboratoare a bloggerului disident rus Alexei Navalnîi, despre viaţa cuplului, cu călătorii şi proprietăţi de lux: două apartamente în Marbella, Spania, în valoare de 2,2 milioane de euro; un apartament în Elveţia, în Davos, în valoare de 3,7 milioane de euro şi o vilă pe coasta atlantică franceză în Anglet, lângă Biarritz, înconjurată de un parc de 5.000 de metri pătraţi, în valoare de 5,3 milioane de euro.

Era şomer şi fără avere. Acum, este milionar

Pentru a preveni sancţiunile adoptate împotriva unor personalităţi apropiate lui Putin, Lyudmila a înregistrat toată proprietăţile pe numele noului ei soţ.

Din luna mai, doar Marea Britanie a inclus-o cu cele două fiice ale sale pe lista persoanelor sancţionate pentru agresiunea rusă asupra Ucrainei.

Pevcikh critică guvernele pentru că nu au implementat măsuri împotriva fostei prime doamne ruse şi a soţului ei. Potrivit activistei, înainte de a se căsători cu Lyudmila, Artur Ocheretny nu avea loc de muncă sau avere. Astăzi, este milionar.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici