Maduro susţine că a fost dejucat un atac împotriva sa şi acuză o "minoritate care pune la cale violenţă şi război" în Venezuela

Preşedintele venezuelean Nicolas Maduro a declarat că Guvernul său a dejucat un atac împotriva lui şi a altor oficiali de rang înalt, relatează site-ul agenţiei Dpa.

589 afișări
Imaginea articolului Maduro susţine că a fost dejucat un atac împotriva sa şi acuză o "minoritate care pune la cale violenţă şi război" în Venezuela

Maduro susţine că autorităţile venezuelene au dejucat un atac împotriva sa şi acuză o "minoritate care pune la cale violenţă şi război"

Ministrul de Informaţii, Jorge Rodriguez, a declarat că foşti soldaţi şi poliţişti au complotat pentru a îl asasina pe Maduro, pe soţia acestuia şi pe preşedintele Adunării Naţionale, Diosdado Cabello.

Rodriguez a mai adăugat că cei care au pus la cale complotul plănuiau să îl elibereze pe fostul general Raul Isaias Baduel din închisoare şi să îl pună pe el preşedinte.

Acesta consideră că Guvernele din Columbia şi Chile sunt responsabile pentru presupusa lovitură de stat.

Maduro a discutat despre o "minoritate care pune la cale violenţă şi război".

Miercuri, Guaido a acuzat Guvernul lui Maduro că a încercat să îi reţină o parte din echipă.

Un grup de persoane înarmate care purtau haine civile au ameninţat că vor aresta membri din echipa lui Guaido şi că îi vor transporta în centre militare ale serviciilor secrete, susţine Guaido.

Juan Guaidó, şeful Adunării Naţionale din Venezuela, s-a autoproclamat preşedinte interimar al ţării, contestându-l oficial pe preşedintele Nicolás Maduro în contextul crizei politice grave. Nicolas Maduro tocmai a început al doilea mandat de preşedinte al Venezuelei, dar zeci de mii de persoane au continuat protestele, denunţând fraude electorale.

Taguri:
venezuela,
atac,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici