Mahmoud Abbas propune mişcării Hamas un guvern de uniune naţională

Preşedintele Autorităţii Palestiniene, Mahmoud Abbas, a propus luni mişcării islamiste Hamas formarea unui guvern de "înţelegere naţională" care să organizeze alegerile parlamentare şi prezidenţiale simultan.

18 afișări
Imaginea articolului Mahmoud Abbas propune mişcării Hamas un guvern de uniune naţională

Mahmoud Abbas propune mişcării Hamas un guvern de uniune naţională (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"De acum înainte va fi nevoie de un guvern de înţelegere naţională care se va ocupa de organizarea alegerilor legislative şi prezidenţiale în Cisiordania şi în Fâşia Gaza", a declarat Abbas în deschiderea summitului arab din Kuwait.

Propunerea intervine după intrarea în vigoare a armistiţiului din Fâşia Gaza, după ofensiva israeliană soldată cu 1.300 de morţi printre palestinieni.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici