Mai multe cutremure au provocat panică în Italia, dar nu s-au înregistrat victime

Mai multe seisme s-au produs vineri dimineaţă în regiunea oraşului italian Florenţa, cel mai puternic având magnitudinea de 4,1, iar mai multe persoane au ieşit pe străzi, deşi nu au fost semnalate victime sau pagube.

191 afişări
Imaginea articolului Mai multe cutremure au provocat panică în Italia, dar nu s-au înregistrat victime

Mai multe cutremure au provocat panică în Italia, dar nu s-au înregistrat victime (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit Institutului naţional de geofizică şi vulcanologie (INGV), aproximativ 30 de cutremure au fost înregistrate în Chianti, între Florenţa şi Siena, în ultimele 24 de ore, iar cele mai puternice au avut magnitudinea de 3,8 şi 4,1, fiind resimţite vineri la orele 8.40 GMT (10.40, ora României) şi 9.35 GMT (11.35, ora României).

Până în prezent nu au fost semnalate victime sau pagube, potrivit presei, dar numeroase persoane au părăsit clădirile în care se aflau pentru a ieşi pe străzi.

Mai multe şcoli au fost evacuate ca măsură de precauţie, potrivit aceleiaşi surse.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici