Mass-media spaniolă: fostul preşedinte catalan Carles Puigdemont a fost arestat în Italia

  • Potrivit El País, Carles Puigdemont ar fi trebuit să participe la un eveniment din Alghero (Sardinia).
  • În cazul său, a fost pus în aplicarea mandatul de arestare emis de judecătorul Pablo Llarena.
827 afișări
Imaginea articolului Mass-media spaniolă: fostul preşedinte catalan Carles Puigdemont a fost arestat în Italia

Carles Puigdemont

Fostul preşedinte catalan, Carles Puigdemont, a fost arestat în Sardinia, punându-se în aplicare mandatului de arestare emis de Pablo Llarena, judecătorul Curţii Supreme spaniole.

Ziarul spaniol Abc a aflat acest lucru din surse judiciare, potrivit cărora autorităţile italiene au notificat deja arestarea la magistratura din Madrid.

Potrivit El Pais, Puigdemont se afla în Italia pentru a participa la un eveniment la Alghero.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici