Medvedev, încă o ameninţare directă la adresa Occidentului: Va fi Al III-lea Război Mondial

Un alt atac-ameninţare la adresa Occidentului venit dinspre Dmitri Medvedev.

3821 afișări
Imaginea articolului Medvedev, încă o ameninţare directă la adresa Occidentului: Va fi Al III-lea Război Mondial

Medvedev, încă o ameninţare directă la adresa Occidentului: Va fi Al II-lea Război Mondial

„Orice încercare de a invada Crimeea ar echivala cu o declaraţie de război împotriva Rusiei”, a acuzat cel care a stat pe scaunul de preşedinte şi de premier al Rusiei.

„Dacă un stat membru NATO ar face o astfel de mişcare, ar duce la un conflict împotriva întregii Alianţe Nord-Atlantice: la cel de-al III-lea Război mondial, la un dezastru total”, a spus adjunctul şefului Consiliului de Securitate al Rusiei, intervievat de presă.

Posibila aderare a Ucrainei la NATO reprezintă un pericol mai mare pentru Rusia decât cel al Suediei şi Finlandei, a explicat fostul preşedinte şi fost prim-ministru rus.

Kievul ar fi „mult mai periculos pentru ţara noastră ca membră” a Alianţei Nord-Atlantice, a subliniat Medvedev.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici