ALERTĂ la Moscova: Mii de persoane au fost evacuate dintr-un spital în urma unei ameninţări cu bombă

Aproximativ 2.000 de persoane au fost evacuate dintr-un spital din centrul Moscovei în urma unei ameninţări cu bombă, informează agenţia de ştiri Tass, citând o sursă din cadrul serviciilor de urgenţă.

502 afișări
Imaginea articolului ALERTĂ la Moscova: Mii de persoane au fost evacuate dintr-un spital în urma unei ameninţări cu bombă

ALERTĂ la Moscova: Mii de persoane au fost evacuate dintr-un spital în urma unei ameninţări cu bombă

"Poliţia a primit o ameninţare cu bombă prin intermediul unui apel anonim (...) Aproximativ 2.000 de persoane au fost evacuate din spital", a comunicat sursa menţionată, precizând că la faţa locului au fost trimise mai multe echipaje de intervenţie.

Poliţia a primit ulterior un apel anonim ce semnala prezenţa unei presupuse bombe la Terminalul feroviar Leningradsky din Moscova.

Pe data de 28 noiembrie, autorităţile ruse au primit ameninţări false privind bombe la 15 centre comerciale din Moscova şi Terminalul feroviar Kievsky. Potrivit unei surse din cadrul autorităţilor ruse, toate apelurile au provenit de la un număr de telefon din Ucraina.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici