Raportul lui Mueller privind ingerinţele în alegerile din SUA | Mike Pence: A confirmat ceea ce Donald Trump a tot spus. Ar trebui salutat de toţi americanii/ Reacţia Rusiei

Vicepreşedintele american Mike Pence a declarat duminică faptul că raportul procurorului special Robert Mueller privind ingerinţele ruse în alegerile din 2016 indică faptul că Donald Trump este nevinovat şi ar trebui salutat de toţi cetăţenii, relatează Euronews.

2972 afișări
Imaginea articolului Raportul lui Mueller privind ingerinţele în alegerile din SUA | Mike Pence: A confirmat ceea ce Donald Trump a tot spus. Ar trebui salutat de toţi americanii/ Reacţia Rusiei

Mike Pence: Raportul lui Mueller, privind ingerinţele ruse în alegerile din 2016, ar trebui salutat de toţi americanii

Un parlamentar rus propune "reiniţializarea" legăturilor cu SUA după raportul lui Mueller

Moscova s-ar bucura să-şi amelioreze relaţiile cu Washingtonul în urma raportului procurorului special american, Robert Mueller, care nu a găsit nici o dovadă de colaborare între Donald Trump şi Rusia campania pentru alegerile din 2016, a declarat luni un parlamentar rus, relatează Reuters.

"În orice caz, există posibilitatea de a reseta o mulţime de lucruri în relaţiile noastre, dar rămâne de văzut dacă Trump va risca acest lucru. Desigur, noi suntem pregătiţi", a declarat parlamentarul rus Konstantin Kosachev.

Mike Pence: A confirmat ceea ce Donald Trump a tot spus. Ar trebui salutat de toţi americanii

„Ancheta specială a confirmat ceea ce preşedintele Trump a mai spus; nu a existat o colaborare între campania prezidenţială şi Rusia în cadrul alegerilor din 2016”, a transmis Pence, potrivit Euronews.

Preşedintele american Donald Trump şi-a manifestat duminică aprecierea faţă de raportul anchetei efectuate de procurorul special Robert Mueller, conform căruia nu a existat o colaborare cu Rusia în cadrul alegerilor prezidenţiale din 2016.

Ulterior, preşedintele american a oferit mai multe declaraţii pe acest subiect, prin care a criticat dur ancheta efectuată de Robert Mueller.

„Nu a existat colaborare cu Rusia. Nu a fost nici obstrucţionare (a justiţiei, n.red.). Şi a fost o exonerare completă şi totală. Aşadar, exonerare completă, nicio obstrucţionare, vă mulţumesc”, a declarat Donald Trump.

Kremlinul reacţionează după publicarea raportului lui Robert Mueller 

Administraţia de la Kremlin nu a citit momentan raportul procurorului special Robert Mueller privind ingerinţele Rusiei în alegerile prezidenţiale din Statele Unite din 2016, a transmis duminică Dimitri Peskov, purtătorul de cuvânt de la Kremlin, citat de agenţia de presă RIA.

„Nu am văzut încă raportul”, a declarat Peskov.

Procurorul special Robert Mueller, care a investigat timp de aproape doi ani presupusele ingerinţe ruse în campania preşedintelui american din cadrul alegerilor din 2016, nu a găsit nicio dovadă de colaborare între Donald Trump şi Rusia.

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici