Miliardarul Carlos Slim îl depăşeşte pe Bill Gates în topul celor mai bogaţi oameni din lume

Bloomberg a lansat recent primul clasament zilnic al celor mai bogaţi 20 de oameni din lume. Topul este calculat pe baza modificărilor de pe piaţă, economice şi a informaţiilor obţinute de agenţia de ştiri.

293 afișări
Imaginea articolului Miliardarul Carlos Slim îl depăşeşte pe Bill Gates în topul celor mai bogaţi oameni din lume

Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Averea netă a fiecărui miliardar este actualizată în fiecare zi lucrătoare şi este exprimată în dolari.

Clasamentul este condus de Carlos Slim, magnatul mexican din industria telecomunicaţiilor care controlează America Movil. Averea lui Slim, 72 de ani, a scăzut cu 478,4 milioane de dolari doar în ziua de 2 martie, la 68,5 miliarde de dolari. Averea miliardarului a crescut însă cu 11% de la începutul anului.

Mogulii americani Bill Gates şi Warren Buffet au ocupat a doua şi respectiv a treia poziţie a clasamentului.

Bill Gates, co-fondatorul Microsoft, are o avere de 62,4 miliarde de dolari, care pe 2 martie s-a redus cu 102, 1 milioane de dolari, iar de la începutul anului până în prezent a crescut cu 11%.

Averea lui Buffet, preşedintele Berkshire-Hathaway s-a redus pe 2 martie cu 336,9 milioane de dolari, ajungând la 43,8 miliarde dolari.

Citeşte mai mult pe www.zf.ro

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici