Ministrul bulgar de Externe, Daniel Mitov, face joi o vizită în România

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, va avea, joi, consultări cu şeful diplomaţiei bulgare, Daniel Mitov, în cadrul vizitei efectuate de acesta la Bucureşti, informează MAE.

176 afișări
Imaginea articolului Ministrul bulgar de Externe, Daniel Mitov, face joi o vizită în România

Daniel Mitov (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Vizita ministrului bulgar de Externe, Daniel Mitov, se înscrie în cadrul dialogului politic bilateral periodic dintre cele două ţări şi va prilejui un schimb de opinii privind consolidarea cooperării la nivel bilateral, regional, european şi internaţional, precizează MAE.

În cadrul discuţiilor, cei doi miniştri vor aborda subiectele aflate în atenţie pe agenda europeană, cum sunt măsurile promovate la nivel comunitar pentru consolidarea creşterii economice şi a ocupării forţei de muncă, inclusiv prin stimularea investiţiilor, securitatea energetică, extinderea UE, evoluţiile din vecinătatea estică a Uniunii, cu accent pe situaţia din Ucraina şi Republica Moldova.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici