Ministrul rus de Externe: Forţe extremiste încearcă să declanşeze un război civil în Ucraina

Forţe radicale vor să declanşeze un război civil în Ucraina, afirmă ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, aflat în vizită în Irak.

631 afișări
Imaginea articolului Ministrul rus de Externe: Forţe extremiste încearcă să declanşeze un război civil în Ucraina

Serghei Lavrov (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

"Moscova susţine dialogul între autorităţile ucrainene şi opoziţie pentru gestionarea crizei şi pentru combaterea împreună a forţelor extremiste şi radicale care încearcă să declanşeze un război civil", a declarat Lavrov.

Violenţele au reizbucnit joi la Kiev, între protestatari şi forţele de ordine, bilanţul fiind de cel puţin 25 de morţi.

Potrivit AFP, bilanţul total al violenţelor izbuncite marţi este de 53 de morţi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici