Motivul pentru care subsecretarul american al Trezoreriei îşi va da demisia

Sigal Mandelker, subsecretar al Trezoreriei pentru informaţii financiare şi combaterea terorismului, intenţionează să demisioneze din Administraţia Donald Trump, afirmă surse citate de publicaţia The Wall Street Journal şi de agenţia Bloomberg.

311 afișări
Imaginea articolului Motivul pentru care subsecretarul american al Trezoreriei îşi va da demisia

Motivul pentru care subsecretarul american al Trezoreriei îşi va da demisia

Sigal Mandelker, responsabilă de aplicarea sancţiunilor internaţionale, intenţionează să activeze în domeniul privat.

Sigal Mandelker s-a alăturat Departamentului american al Trezoreriei în iunie 2017 şi a contribuit la aplicarea sancţiunilor care vizează Coreea de Nord, Rusia şi Venezuela.

Demisia ar urma să se producă în următoarele săptămâni.

Taguri:
sua,
politică,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici