NATO îndeamnă insurgenţii talibani afgani să demonstreze angajamentul pentru pace

  • NATO îndeamnă insurgenţii talibani din Afganistan să demonstreze angajamentul în favoarea păcii
  • Stoltenberg: "Talibanii trebuie să dea dovadă de voinţă şi de capacitatea reală de reducere a violenţelor"
  • Washingtonul a înregistrat "progrese notabile" în negocierile cu talibanii
342 afișări
Imaginea articolului NATO îndeamnă insurgenţii talibani afgani să demonstreze angajamentul pentru pace

NATO îndeamnă insurgenţii talibani afgani să demonstreze angajamentul pentru pace

"Talibanii trebuie să dea dovadă de voinţă şi de capacitatea reală de reducere a violenţelor", a declarat Jens Stoltenberg, secretarul general al Alianţei Nord-Atlantice.

Ashraf Ghani, preşedintele Afganistanului, a anunţat marţi seară că a fost informat de secretarul de Stat american, Mike Pompeo, că s-au înregistrat "progrese notabile" în negocierile cu insurgenţii talibani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici