Nicolas Dujovne a demisionat din funcţia de ministru argentinian al Trezoreriei

Nicolas Dujovne a demisionat sâmbătă din funcţia de ministru argentinian al Trezoreriei, afirmând că este de părere că Guvernul trebuie să facă "reînoiri" în echipa sa economică în contextul unei crize în urma căreia moneda naţională a scăzut, relatează Reuters.

280 afișări
Imaginea articolului Nicolas Dujovne a demisionat din funcţia de ministru argentinian al Trezoreriei

Nicolas Dujovne a demisionat din funcţia de ministru argentinian al Trezoreriei

Nicolas Dujovne a declarat în scrisoarea sa de demisie, adresată preşedintelui Mauricio Macri, că a sacrificat totul pentru munca sa, însă "mai multe greşeli au fost făcute".

Potrivit unor surse, preşedintele argentinian l-a numit pe actualul ministru al Economiei pentru provincia Buenos Aires, Hernan Lacunza, ca succesor al lui Dujovne.

Taguri:
argentina,
demisie,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici