Ninsorile continuă să fac ravagii în SUA, chiar şi în luna martie

  • Aeroportul din Denver a fost închis în ultimele 2 zile din cauza ninsorilor
  • Zăpada a atins o înălţime de 68 de centimetri şi a blocat două state americane
  • Este a patra cea mai mare ninstoare din istoria oraşului Denver
228 afișări
Imaginea articolului Ninsorile continuă să fac ravagii în SUA, chiar şi în luna martie

Ninsorile continuă să fac ravagii în SUA, chiar şi în luna martie

Iarna asta continuă să surprindă peste tot în lume. Două state americane au fost lovite de viscole puternice în ultimele zile.

Statele Colorado şi Wyoming au fost lovite de furtuni de zăpadă.

Aeroportul din Denver a fost închis din cauza zăpezii de 68 de centimetri. Este a patra cea mai puternică din istoria statului.

Drumurile au fost închise temporar iar copiii n-au mai mers la şcoală. Şi campania de vaccinare a fost afectată de furtunile de zăpadă.

În această perioadă a anului locuitorii din Denver erau obişnuiţi cu temperaturi între 10 şi 15 grade.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici