Noi atacuri aeriene asupra oraşelor ucrainene. Mai multe rachete au fost doborâte la Kiev

  • Mai multe atacuri aeriene, lansate miercuri de ruşi, vizează oraşele ucrainene.
  • Deasupra capitalei Kiev au fost doborâte mai multe rachete, anunţă autorităţile locale, potrivit CNN.
556 afișări
Imaginea articolului Noi atacuri aeriene asupra oraşelor ucrainene. Mai multe rachete au fost doborâte la Kiev

Mai multe rachete ruseşti au fost doborâte miercuri deasupra capitalei ucrainene Kiev, a anunţat primarul Vitalii Klitschko pe Telegram.

„Apărarea aeriană a doborât mai multe rachete ruseşti deasupra Kievului. Alarma antiaeriană este încă activată! Rămâneţi în adăposturi! Apărarea antiaeriană continuă să lucreze", a spus primarul.

Miercuri, martorii au auzit cel puţin cinci explozii în Kiev. O alertă de raid aerian a intrat în vigoare la Kiev de la ora locală 12:49 p.m.

Un atac cu drone ruseşti a vizat miercuri şi regiunea Cernihiv, iar locuitorii au fost sfătuiţi să se adăpostească, potrivit unui oficial local.

„Atenţie! Există o explozie de 'Shahed' [drone de fabricaţie iraniană Shahed] în Cernihiv. Apărarea antiaeriană funcţionează. Rămâneţi în adăposturi", a spus Viacheslav Chaus, şeful administraţiei militare regionale din Cernihiv.

O alertă de raid aerian este în vigoare în mai multe regiuni din Ucraina.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici