Noi imagini cu incendiile catastrofale care au cuprins Australia. Autorităţile au ordonat evacuarea

Autorităţile australiene au cerut miercuri evacuarea zonelor celor mai ameninţate de incendiile de vegetaţie, inclusiv cele în care se află cei mai mulţi turişti, în timp ce pompierii încearcă să ţină situaţia sub control, relatează Dpa.

782 afișări
Imaginea articolului Noi imagini cu incendiile catastrofale care au cuprins Australia. Autorităţile au ordonat evacuarea

Autorităţile australiene au ordonat evacuarea zonelor ameninţate de incendiile de vegetaţie

Aproximativ 1.500 de pompieri încearcă să stingă incendiie de vegetaţie care au afectat teritoriul australian.

Una dintre primele locaţii evacuate este Noosa North Shore, o populară zonă turistică aflată la aproximativ 150 de kilometri de oraşul Brisbane.

Potrivit presei, un elicopter s-a prăbuşit în timp ce încerca să stingă un incendiu în localitatea Pechey. Pilotul a supravieţuit şi este tratat pentru răni minore.

Cel puţin 14 case au fost distruse în Queensland de la izbucnirea incendiilor.

În New South Wales, aproximativ 70 de incendii încă ard, dintre care doar 50 sunt ţinute sub control.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Taguri:
australia,
incendii,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici