NOU ATAC în Germania: Un imigrant sirian a ucis o femeie însărcinată şi a rănit alte două, în apropiere de Stuttgart. Poliţie: Atacul nu are caracter terorist - FOTO, VIDEO

Un solicitant de azil sirian în vârstă de 21 de ani a atacat trei persoane cu o sabie, duminică după-amiază, în orăşelul german Reutlingen, situat în apropiere de Stuttgart. O femeie care era însărcinată a murit, iar alte două persoane au fost rănite. Autorul atacului a fost reţinut, informează site-ul publicaţiei Süddeutsche Zeitung.

29412 afișări
Imaginea articolului NOU ATAC în Germania: Un imigrant sirian a ucis o femeie însărcinată şi a rănit alte două, în apropiere de Stuttgart. Poliţie: Atacul nu are caracter terorist - FOTO, VIDEO

NOU ATAC în Germania: Un imigrant sirian a omorât o persoană şi a rănit alte două (Imagine: Twitter)

UPDATE: Poliţie: Atacul din sud-vestul Germaniei nu are caracter terorist

Atacul comis duminică după-amiază în sud-vestul Germaniei nu pare a avea caracter terorist, anunţă Poliţia germană, după ce un imigrant sirian a omorât o femeie însărcinată şi a rănit alte două persoane.

"Incidentul nu are specificităţile unui atac terorist", a declarat Bjorn Reusch, un purtător de cuvânt al Poliţiei din landul german Baden-Württemberg.

"Autorul atacului este un solicitant de azil sirian care era cunoscut de poliţie", a precizat Björn Reusch, citat de presa germană.

Autorul atacului, un solicitant de azil sirian, a fost imobilizat şi reţinut.

Incidentul s-a produs într-o staţie de autobuz situată în zona Karl, în centrul orăşelului Reutlingen. Potrivit martorilor, un tânăr de 21 de ani a avut o dispută cu o femeie şi a atacat-o cu o sabie. Femeia a decedat în urma rănilor suferite.

Ale două persoane - un bărbat şi o femeie - au fost rănite în atac.

Conform unor surse, imigrantul sirian a fost imobilizat după ce a fost lovit intenţionat cu maşina de un trecător.

Motivele atacului nu se cunosc.

Poliţia a dat asigurări că este vorba de un incident izolat. Atacul intervine la două zile după ce un adolescent a împuşcat mortal nouă persoane şi a rănit alte 20 în oraşul german Munchen.

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici