Nou incident armat la Paris / Două persoane, inclusiv o fetiţă, au fost rănite prin împuşcare

  • Un nou incident armat a avut loc la Paris.
  • Două persoane, inclusiv o fetiţă de zece ani, au fost rănite prin împuşcare.
  • Luni, o persoană a fost ucisă şi alta a fost rănită într-un incident produs într-un spital din Paris.
622 afișări
Imaginea articolului Nou incident armat la Paris / Două persoane, inclusiv o fetiţă, au fost rănite prin împuşcare

Foto: Profimedia

Un nou incident armat a avut loc, marţi, la Paris, fiind rănite prin împuşcare două persoane, o fată în vârstă de zece ani şi tatăl acesteia, anunţă autorităţile franceze, conform publicaţiilor Le Figaro şi Paris-Normandie.
 
Un individ a deschis focul spre un bărbat care tocmai ieşise din închisoare şi care era însoţit de fiica lui, în vârstă de zece ani. Incidentul a avut loc în zona Pantin, situată în Seine-Saint-Denis, în nord-estul Parisului.
 
Cele două persoane au fost rănite şi sunt spitalizate, fără a prezenta riscuri vitale, a comunicat Parchetul din districtul Bobigny (Paris).
 
Autorul atacului a reuşit să fugă cu o trotinetă şi este căutat activ de poliţie.
 
Zona a fost izolată de efectivele forţelor de ordine, care colectează probe şi încearcă să afle motivul atacului. Cazul a fost încredinţat Brigăzii criminale a Poliţiei.

Luni a avut loc un incident armat la Spitalul Henry Dunant din Paris, soldat cu un mort şi un rănit. Autorităţile franceze suspectează că atacul armat a fost o reglare de conturi.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici