Nou schimb de prizonieri: 9 soldaţi ruşi şi 12 ucraineni

În timp ce Rusia şi Ucraina refuză orice negociere, între părţi există schimb de prizonieri.

436 afișări
Imaginea articolului Nou schimb de prizonieri: 9 soldaţi ruşi şi 12 ucraineni

Nou schimb de prizonieri: 9 soldaţi ruşi şi 12 ucraineni

Un nou schimb de prizonieri a avut loc între Rusia şi Ucraina.

Potrivit agenţiei ruse Tass, care citează Ministerul rus al Apărării, astăzi „în urma unui proces de negocieri, nouă soldaţi ruşi aflaţi în pericol de moarte în captivitate s-au întors din teritoriile controlate de regimul de la Kiev”.

În schimb, 12 ucraineni, 9 militari şi trei civili, au fost eliberaţi. Ei „au fost consideraţi dispăruţi”, scrie biroul preşedinţiei ucrainene într-un tweet.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici