Numărul animalelor ucise în incendiile din Australia a ajuns la 1 miliard: Cadavre de canguri şi urşi koala, filmate pe o şosea. VIDEO

Imagini terifiante arată cadavrele a zeci de canguri şi urşi koala, iar experţii se tem că incendiile de vegetatie din Australia au ucis deja un miliard de animale, scrie The Sun.

7319 afișări
Imaginea articolului Numărul animalelor ucise în incendiile din Australia a ajuns la 1 miliard: Cadavre de canguri şi urşi koala, filmate pe o şosea. VIDEO

Sursa FOTO: Twitter @GaryBro39418909

Mai multe cadavre de animale au fost surprinse pe o şosea din statul New South Wales, una dintre regiunile cele mai afectate de infernul flăcărilor în ultimul weekend. 

Autorităţile au mai anunţat că 24 de persoane au murit, iar 200.000 de locuinţe au fost distruse de incendiile devastatoare. 

Oraşul Sydney a fost declarat, duminică, cel mai fierbinte loc de pe Pământ, temperaturile atingând aproape 50 de grade Celsius. 

Mii de oameni au fugit din calea flăcărilor, în timp ce fumul gros a acoperit zone întregi. 

Un camareman al postului de ştiri ABC, care a surprins imaginile, a declarat că „experienţa a fost absolut chinuitoare” şi că nu a mai văzut „aşa ceva niciodată”. 

„Mi se rupe inima. Cel mai cumplit lucru pe care l-am văzut vreodată. Povestea trebuie spusă”, a mai spus cameramanul. 

Experţii se tem că un miliard de animale precum mamifere, păsări, reptile, broaşte şi instecte şi-au pierdut viaţa în incendii, potrivit Sky News.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici