O britanică a murit după ce a fost scuipată de o persoană necunoscută, în gară. Femeia a fost infectată cu coronavirus

O femeie, angajată să vândă bilete de tren, în Londra, a murit din cauza COVID-19, după ce o persoană a scupiat-o, în timp ce se afla la muncă.

4784 afișări
Imaginea articolului O britanică a murit după ce a fost scuipată de o persoană necunoscută, în gară. Femeia a fost infectată cu coronavirus

O britanică a murit după ce a fost scuipată de o persoană necunscută, în gară. Femeia a fost infectată cu coronavirus

Belly Mujinja, în vârstă de 47 de ani, lucra la serviciul feroviar britanic, atunci când o persoană a agresat-o pe ea şi pe colega ei. Un bărbat le-a scuipat şi a tuşit spre ele, după care a spus că are noul coronavirus, transmite Asociaţia personalului salarizat pentru transport (TSSA), potrivit CNN.

Incidentul a avut loc pe 22 martie.

Poliţia britanică de transport a transmis într-un comunicat: „Belly şi colega ei au dorit insistent să fie lăsate să lucreze în interiorul clădirii cu barieră protectoare între ele şi public, pentru restul acelei zile.”

Mujinja avea şi alte probleme de sănătate, printre care o afecţiune care îi afecta respiraţia şi pentru care fusese operată.

Femeia a ajuns la spital pe data de 2 aprilie, la 11 zile de la incident şi a fost conectată la ventilator. Peste trei zile, Mujinja a murit însă, la 14 zile după ce a fost victima atacului de la staţia de tren Victoria.

Angajaţii britanici din transporturi cer acum guvernului măsuri mai eficiente care să-i ferească de incidente asemănătoare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici