O clădire cu opt etaje s-a prăbuşit la Sankt Petersburg

Un imobil cu opt etaje aflat în reconstrucţie s-a prăbuşit miercuri în centrul oraşului Sankt Petersburg din nord-vestul Rusiei. Nicio persoană nu a fost rănită în urma prăbuşirii, a anunţat Ministerul rus pentru Situaţii de Urgenţă, relatează Interfax.

28 afișări
Imaginea articolului O clădire cu opt etaje s-a prăbuşit la Sankt Petersburg

O clădire cu opt etaje s-a prăbuşit la Sankt Petersburg (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nimeni nu a fost rănit în prăbuşirea clădirii de birouri", a declarat şefa serviciului de presă al ministerului, Irina Andrianova.

Anterior, un oficial din cadrul serviciilor de urgenţă declarase că mai multe persoane ar putea fi prinse sub dărâmături.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici